• Home
  • (VIDEO) Miro Bulj: ‘Samo sam tražio kontrolne liste potpisa za referendum, ne znam zašto mi je dva dana zabranjeno govoriti u Saboru’

(VIDEO) Miro Bulj: ‘Samo sam tražio kontrolne liste potpisa za referendum, ne znam zašto mi je dva dana zabranjeno govoriti u Saboru’

Mostov Miro Bulj jutros je bio u Ministarstvu uprave i zatražio kontrolne liste potpisa za referendum. ”Nažalost, nismo ih dobili”, rekao je i osvrnuo se na drakonsku kaznu koju je dobio u Saboru.

“Lovro Kuščević mi kao ministar nije niti jednom odgovorio na pitanje gdje su kontrolne liste, tek je na kraju kazao da mi imamo mogućnost ih vidjeti, da će nam isprintati tu digitalnu verziju, danas smo bili – i nema niti takvih”, naglasio je za dnevnik.hr.

”Ne znam zašto mi je dva dana zabranjeno govoriti u Saboru, nikoga nisam vrijeđao niti da je hulja niti da je, meni je teško reći, da je moralni peder, samo sam tražio kontrolne liste. Nije mi jasno zašto mi je dva dana zabranjeno, vjerojatno bi mi zabranili i doživotno. Vidjet ću u Poslovniku, možda je i to dopušteno”, rekao je Miro Bulj.

Dodao je da ga je iznenadila drakonska kazna. Ponavlja da je samo tražio kontrolne liste, a smatra da su ga željeli onemogućiti da sudjeluje u raspravi o nabavi aviona koju je nazvao sramotom.

Smatra da je imao pravo govoriti i da je samo želio kontrolne liste koje mu je ministar uprave Lovro Kuščević obećao, a jutros ih nisu dobili.

”To je opasan presedan da mi dva dana zabrane govoriti u sabornici. Prvi je put zabranjeno dva dana. Oni bi očito htjeli da mene nema uopće u Saboru”, zaključio je Bulj i dodao da ”trgovačkoj koaliciji” smeta da se neke stvari propituju.

Nije se žalio Odboru za Ustav. ”Jednom sam se žalio, a dobio sam odgovor kao iz lokalnog vodovoda i čistoće”, istaknuo je Mostov zastupnik za dnevnik.hr:

Izvor: narod.hr/dnevnik.hr

Foto: Snimka zaslona