• Home
  • (VIDEO) Most u Kuščevićevom ministarstvu zatražio uvid u kontrolne liste i diskvalificirane potpise Narod odlučuje: ‘Samo odugovlače’

(VIDEO) Most u Kuščevićevom ministarstvu zatražio uvid u kontrolne liste i diskvalificirane potpise Narod odlučuje: ‘Samo odugovlače’

Mostovi saborski zastupnici prof. Robert Podolnjak, Miro Bulj i Marko Sladoljev otišli su u četvrtak u Ministarstvo uprave zatražiti uvid u kontrolne liste i navodno nevažeće potpise budući da im je u Hrvatskom saboru rečeno da Sabor nema podatke o istima.

U Minstarstvu ih je primila državna tajnica HDZ- ova Josipa Rimac koja im je poručila da moraju podnijeti službeni zahtjev kako bi im se uvid omogućio.

Kako ističe Sladoljev za Narod.hr, nije im rečeno kada će im zahtjev biti odobren te smatraju da se radi o odugovlačenju.

“Riječ je o odugovlačenju, čekaju da prođe glasovanje o prijedlogu Zaključka povodom izvješća o provedenoj provjeri broja i vjerodostojnosti potpisa birača koje će biti u petak”, kazao je Sladoljev.

Također dodaje kako im je zaposlenica Ministarstva rekla da GI Narod odlučuje nije zatražila uvid u kontrolne liste što nije točno budući da postoji zapisnik u kojem je navedeno da je GI Narod odlučuje upravo to zatražila.

“Skrenuli smo im pažnju na postojanje zapisnika u kojem je jasno navedeno da je GI Narod odlučuje zatražila uvid u kontrolne liste, iako oni tvrde da se to nije dogodilo”, istaknuo je Sladoljev.

Kako je izgledao razgovor između Mostovih saborskih zastupnika i djelatnika Kuščevićevog Ministarstva uprave pogledajte u videu:

Izvor: narod.hr

Foto: snimka zaslona